Specialisten in buitenverlichting!

DE JUISTE BUITENVERLICHTING KIEZEN

Lekker tot laat buiten blijven zitten in je tuin in het gezelschap van vrienden, buren en een barbecue. Of de tijd compleet vergeten bij het lezen van een spannend boek onder je overkapping. En je nog probeert de letters te lezen terwijl de zon langzaam wegzakt. Hoe fijn is het dan dat je licht hebt in je tuin.

We adviseren u graag bij het kiezen van de juiste tuinverlichting. We kijken naar het ontwerp van uw tuin, woning en de omgeving om te bepalen wat belangrijk is om in het donker te verlichten. Daarna bepalen we hoe dit het meest effectief gedaan kan worden, vanaf de grond, de zijkant of wand met grondspots, een wandlamp voor buiten of buitenspots? Met buitenverlichting creëer je een gezellige en warme sfeer, zeker in het najaar wanneer de dagen korter worden.

Daarnaast kunnen we u adviseren in de bediening van de verlichting. Wat is handig bij de indeling van de verschillende verlichtingsgroepen? Welk systeem kan het beste samenwerken met uw smarthomes netwerk? Ook kan tuinverlichting een belangrijke rol spelen bij de veiligheid rondom de woning. Denkt u hierbij ook aan bewegingsmelders en camera’s.


 Vorige Volgende