Zo werken we

Home / Over ons  / Zo werken we

Zo werken we

De ontdekkingstocht naar de pure tuin begint bij u. Wij wegen gevoelsmatige wensen zorgvuldig af tegen de onveranderlijke eisen als ligging, afmetingen en bodemgesteldheid. Voor deze basis van uw persoonlijke tuinontwerp nemen we ruim de tijd samen met u. Dit geldt ook voor bedrijfstuinen.

Al aan de ontwerpen voor uw tuin herkent u de creatieve signatuur van Teo van Horssen. De heldere indeling. Het evenwicht tussen groen, kleur en leefcomfort. Pure harmonie. Pure symmetrie. Klik hier voor inspiratie.

Een ander aspect van de signatuur van Teo van Horssen Hoveniers is duurzaamheid. De keuze voor degelijke materialen en kwaliteitsplanten die weinig onderhoud vragen, maken ons een Groenkeur hovenier. Zo creëer je tuinen die bijna vanzelf naar een hoger niveau gaan. Die ieder seizoen een eigen charme hebben. Met een beetje hulp van onze specialisten. Met kennis, kwaliteit en creativiteit. Met puur inzicht. Puur tuin.

Hoe uw pure tuin eruit kan zien? Dat gesprek gaan we graag met u aan. Vul ons contactformulier in en we maken een afspraak met u.