Over Teo

Home / Over ons  / Over Teo

De groene geschiedenis van Teo

Teo van Horssen is het groene hart van zijn bedrijf. Al sinds zijn jeugd heeft hij een passie voor de natuurlijke schoonheid van alles wat groeit en bloeit.

Op negenjarige leeftijd kweekte hij tomaten en komkommers in zijn eigen kastje; later werden dat Afrikaantjes, Salvia’s en Petunia’s.

Na veel ervaring te hebben opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven, is hij in 1983 eigen hoveniersbedrijf & tuinontwerpbureau gestart. Hier kon hij met hoofd, hart en handen zijn creativiteit kwijt. Inmiddels is Teo van Horssen Hoveniers uitgegroeid tot een full-service onderneming waar compagnons Matthijs en Pieter bij zijn gekomen. Bovendien wordt voor het realiseren van tuinontwerpen met een aantal vaste partners samengewerkt. Bij Teo van Horssen Hoveniers staan persoonlijke aandacht en hoogwaardige kwaliteit garant voor duurzame tuinen.

Teo van Horssen Hoveniers heeft een brede scoop. Van ophogingen en onderhoud (structureel) tot het ontwerp en de aanleg van compacte stadstuinen tot grote villatuinen met als specialisatie de luxere tuinen en landelijke tuinen.

alt-teo