Grasveld tuin en landschapsarchitecten

Home / Kwaliteit  / Grasveld tuin en landschapsarchitecten

Grasveld, Tuin en Landschapsarchitecten

Lean & green
We zijn een klein, deskundig krachtig team en werken onder leiding van Maarten Grasveld, Tuin en Landschapsarchitect. Bijna 25 jaar creëren wij samen met particuliere opdrachtgevers en overheidsinstanties in Nederland en België nieuwe buitenruimten.

Visie
Gevoel voor essentie.
Iedere opdracht is ook voor ons een belevenis. Met u, onze klant, ondernemen we een zoektocht naar de identiteit en het karakter van de leefomgeving. Het evenwicht tussen natuur en cultuur waarbij we vanuit ons vak de esthetiek van groen centraal stellen.

Bewustzijn van beplanting is hierbij het belangrijkste instrument zodat je weet wat je ziet, hoort, proeft of voelt: om met anderen te kunnen ervaren en van te genieten.

Daarbij vergeten we niet de overige bouwstenen aangezien zij gezamenlijk leiden tot een duidelijke structuur van een tuin of buitenruimte.

Welkom in de wereld
We introduceren u in de wereld van bloemen, planten, struiken en bomen, zodat u beter in staat bent verhoudingen en harmonie, kleuren en geuren, goei en bloei te beoordelen en intenser te genieten, alleen of samen met anderen.

Persoonlijk
Onze benadering is vriendelijk en persoonlijk.
De kleine omvang van ons bureau zorgt voor een grote betrokkenheid van de medewerkers. Uw eigen inbreng krijgt bij Grasveld alle ruimte. In combinatie met onze expertise en creativiteit levert dat een juiste vertaling van het ‘programma van eisen’, binnen de gewenste identiteit. Uitgangspunt voor alle activiteiten is een juiste “Klik” tussen u en ons.

Meer informatie: www.grasveld.com