Erik van Gelder

Home / Kwaliteit  / Erik van Gelder

Erik van Gelder

Filosofie

Delicate evenwichtsoefening
Designstudio Erik van Gelder ontwerpt tuinen waarin de natuur mooi in harmonie wordt gebracht met zijn omgeving en de wensen van de bewoners. We ordenen de natuur met veel respect voor de intrinsieke schoonheid ervan. Tegelijk voegen we er onze herkenbare signatuur aan toe: exclusiviteit, verfijning, oog voor detail, sterke structuur met weelderige invulling. We zorgen ervoor dat het hele project klopt, in élk seizoen.

Doordachte contrasten
De perfecte tuin combineert allerlei contrasten. Rechte lijnen met grillige vormen. Licht en ruimte met schaduw en privacy. Gladde materialen met ruwe texturen. Duidelijke architectonische lijnen met een creatieve invulling. De spanning tussen een strak geraamte en een ‘rijkelijke’ beplanting creëert een bijzondere, sfeervolle uitstraling. Met uw wensen en levensstijl in het achterhoofd, denken we alles uit tot op de vierkante centimeter.

Verbeelding en vakmanschap
Een tuin is geen statisch gegeven dat eens per jaar een esthetische climax bereikt. Het is een ruimte die in alle seizoenen een weldadige uitwerking heeft. Een geheel waarin de hoogtepunten haast organisch in elkaar overlopen. We ontwerpen uitsluitend luxueuze tuinen  met een hoge dosis creativiteit, en met de allerbeste invulling en materialen . Zo straalt uw tuin rust en harmonie uit, en vormt hij een stijlkundige eenheid met zijn omgeving.

Meer informatie: www.erikvangelder.com