Klantenvertellen

Home / Kwaliteit  / Klantenvertellen

Klantenvertellen

Klantenvertellen is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen. Bedrijven zetten klantenvertellen in om beoordelingen te verzamelen en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken met wie u te maken heeft en welke reputatie dit bedrijf online heeft. Bedrijven daarentegen kunnen leren van uw feedback. Inmiddels zijn er circa 12.000 bedrijven die gebruik maken van een van onze klantbeoordelingssystemen. Het is  onze missie om klantervaringen meer transparant te maken voor u.

Wij streven naar het tonen van echte klantbeoordelingen en het vereenvoudigen van de dialoog tussen consument en bedrijf. Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. Delen maakt het voor iedereen beter. Zo werken we samen aan een transparantere wereld.

Bedrijven die met klantenvertellen werken herkent u aan een van de onderstaande widget(s), ons logo of gebruik van onze merknaam in combinatie met een branchespecifieke widget(s). Deze staat (vaak) op de website van het bedrijf vermeld of wordt gebruikt in andere vormen van correspondentie. Met een muisklik op de widget, leest u alle klantbeoordelingen. Zo kunt u beter bepalen of u met dit bedrijf in zee wilt gaan.