Teo van Horssen Hoveniers, tuinaanleg in Bleskensgraaf

Opzoek naar een hovenier in Bleskensgraaf? Teo van Horssen hoveniers is al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp in Bleskensgraaf.

Wij van Teo van Horssen hoveniers pakken alles aan, of het nu een grote landelijke tuin is, of de aanpassing van een kleine achtertuin in Bleskensgraaf, ons maakt het niet uit. Als we er maar een echte ‘Teo’ tuin van mogen maken.

Onze hoveniers zijn specialisten op hun gebied. Dus klaren we de klus in een zo kort mogelijke tijd. Met zo min mogelijk overlast. Maar mét hart en ziel. Perfectie tot in de details. Ook daar hebben onze tuinmannen aanleg voor.

Onze Bleskensgraaf tuinman zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: Het aanleggen van composiet vlonders. Het aanleggen van kunstgras. Het straten van keramische tegels. Het bouwen van maatwerk overkappingen. Het maken van verhoogde borders. Het ontwerpen van tuinen. Het aanleggen van een voortuin. Het aanleggen van een achtertuin. Het straten van een oprit. Het onderhoud van tuinen. Het onderhoud van gazons. Het snoeien van bomen. Het bouwen van beschoeiingen. Het plaatsen van pergola’s. Het plaatsen van schuttingen. Het maken van vijvers.

Uiteraard is dat niet het enige wat onze hovenier Bleskensgraaf doen. De tuinmannen van Teo van Horssen Hoveniers zijn uw hoveniers in Bleskensgraaf . Ook als het gaat om de meest uiteenlopende hovenierswerkzaamheden. Dit kan zijn tuinadvies, tuinontwerptuinaanleg,
tuinonderhoud of boomverzorging. U bent, in Bleskensgraaf , bij Teo van Horssen Hoveniers zowel als particulier als zakelijke aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over ons en wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur dan een email naar puurtuin@teovanhorssen.nl of vul ons contactformulier in. Bellen mag natuurlijk ook op 078 691 87 54

Wij zijn gevestigd in Alblasserdam naast de A15 en voeren dan ook veel hovenierswerkzaamheden uit in o.a. Rotterdam, Den Bosch, Utrecht, Dordrecht en Antwerpen.

Benieuwd welke tuinen wij de laatste jaren hebben aangelegd in Bleskensgraaf ?
Hieronder volgt een kleine selectie.