Teo van Horssen Hoveniers, tuinaanleg in Alblasserdam

Teo van Horssen hoveniers uw hovenier in Alblasserdam. Meer dan 30 jaar zijn wij het vertrouwde adres voor tuinaanleg en tuinonderhoud van tuinen in de regio Alblasserdam.

Wij van Teo van Horssen hoveniers pakken alles aan: van een compleet nieuwe boerderijtuin, of de (gedeeltelijke) aanpassing van uw bestaande moderne tuin in Alblasserdam. Fundering aanleggen, zwembaden ingraven, grote bomen planten, waterelementen aanleggen, schuttingen plaatsen, terrassen bestraten, verlichting aansluiten, betimmeringen. We komen met groot materieel. Met man en macht. Met oog voor details.

Alle leden van ons team zijn specialisten op hun gebied. Dus klaren we de klus in een zo kort mogelijke tijd. Met zo min mogelijk overlast. Maar mét hart en ziel. We rusten niet voordat de laatste terrasplant op z’n plek staat en de kussens van de loungebank recht liggen. Perfectie tot in de details. Ook daar hebben onze tuinmannen aanleg voor.

Dus bent u opzoek naar een hovenier in Alblasserdam dan bent u bij Teo van Horssen Hoveniers aan het juiste adres. Wij kunnen zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg verzorgen. Natuurlijk hebben wij ook de specialisten in huis voor het uitvoeren van tuinonderhoud.

Wij zijn gevestigd in Alblasserdam naast de A15 en voeren dan ook veel hovenierswerkzaamheden uit in o.a. Zuid-Holland, Gelderland, Zeeland, Brabant en Utrecht.

Benieuwd welke tuinen wij de laatste jaren hebben aangelegd in Alblasserdam?
Hieronder volgt een kleine selectie.