Oplevering kleine voor- en achtertuin

Home / Algemeen / Oplevering kleine voor- en achtertuin

Kleine voor-en achtertuin met strakke tegels en witte plantenbakken

De witte plantenbakken vormen een mooi contrast met de donkere tegels

Teo van Horssen hoveniers is ook veel werkzaam in Barendrecht. Zo hebben we onlangs deze kleine voor- en achtertuin aangelegd. De strakke witte plantenbakken van polyester vormen een mooi contract met Smartton XXS Mount Everest tegels van Redsun. De vlakken tussen de terrassen zijn opgevuld met Icy Blue split. Het is nu nog moeilijk voor te stellen maar aankomende zomer zal deze kleine tuin veranderen in een bloemenzee.

nieuwbouw-tuin-barendrecht-tuinaanleg-terras-straatwerk-witte-plantenbak-strak-weinig-tuinonderhoud-achtertuin-lavendel-split
    Geplaatst in: Algemeen