Oplevering onderhoudsvrije overkapping Streefkerk

Home / Algemeen / Oplevering onderhoudsvrije overkapping Streefkerk

Strakke, grote overkapping met afgewerkt plafond

Een houten overkapping met veel daglicht

Afgelopen week hebben wij deze strakke overkapping in Streefkerk mogen opleveren. Het voordeel van deze  overkapping is dat hij nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. De boeiboorden, zijwanden en palen zijn alle afgewerkt met eternit equitone.  Alle onderdelen die onderhevig zijn aan regen, zon en wind zijn dus met onderhoudsvrij materiaal afgewerkt. De achterwanden in de overkapping zijn afgewerkt met verticale planken van Douglas hout. Deze planken zijn transparant gebeitst om zo een rustige warme kleur te verkrijgen. Omdat dit hout zich onder de beschutting van het dak bevindt heeft het verfwerk niets te leiden van weersinvloeden. Dus ook voor een onderhoudsvrije overkapping bent u bij Teo van Horssen hoveniers aan het juiste adres.

onderhoudsvrije overkapping_strak_modern_groot_plafond_spotjes_verlichting
    Geplaatst in: Algemeen